>>>
> Aktuelnosti > Vijesti > Centralno Evropska Inicijativa pokrenula poziv za projekte CoVID-19

Centralno Evropska Inicijativa pokrenula poziv za projekte CoVID-19

meCrnogorski available languages

Centralno Evropska Inicijativa pokrenula vanredni Poziv za projekte COVID-19

Centralno Evropska Inicijativa pokrenula vanredni Poziv za projekte COVID-19 (rok: 9. april 2020.)

U cilju pružanja odgovora na globalnu pandemiju izazvanu virusom COVID-19, Centralno Evropska Inicijativa (CEI) je pokrenula vanredni poziv za dostavljanje prijedloga projekata na temu virusa COVID-19. Ovaj Poziv ima za cilj brzo rješavanje specifičnih potreba zajednica u okviru CEI zemalja članica.
centralno evropska inicijativa CEI Montenegro Montenegrin Presidency central european initiative new decade 2020 cei2020_webp
Ukupan budžet od 600.000 eura, koji su podržale sve CEI zemlje članice putem CEI Fonda za saradnju i Italija putem Programa razmjene znanja (Know-how Exchange Programme) u oviru CEI fonda pri EBRD (The European Bank for Reconstruction and Development), biće dodijeljen za projektne prijedloge iz tri oblasti:
Uslovi za apliciranje:
Svi javni i privatni subjekti koji su registrovani i nalaze se u CEI zemljama članicama, kao i međunarodne/regionalne organizacije, mogu konkurisati za CEI grant do 100% vrijednosti projekta, i sa maksimalnim iznosom od 40.000 eura. Posebna pažnja biće posvećena zemljama članicama CEI koje nijesu članice EU.

Imajući u vidu značaj prirode ovog Poziva, biće razmatrane samo one prijave koje budu dostavljene do 09. aprila 2020. godine.

U cilju pružanja odgovora na globalnu pandemiju izazvanu virusom COVID-19, Centralno Evropska Inicijativa (CEI) je pokrenula vanredni poziv za dostavljanje prijedloga projekata na temu virusa COVID-19. Ovaj Poziv ima za cilj brzo rješavanje specifičnih potreba zajednica u okviru CEI zemalja članica. Ukupan budžet od 600.000 eura, koji su podržale sve CEI zemlje članice putem CEI Fonda za saradnju i Italija putem Programa razmjene znanja (Know-how Exchange Programme) u oviru CEI fonda pri EBRD (The European Bank for Reconstruction and Development), biće dodijeljen za projektne prijedloge iz tri oblasti: • Medicina – Zdravstvena zaštita i telemedicina; • Obrazovanje – Obrazovanje i e-učenje/učenje na daljinu i • Podrška mikro, malim i srednjim preduzećima.

meCrnogorski available languages

Top