>>>
> Magazin > tehno/inovativno > CoVID-19 Hub – naučni radovi i tehnološka dostignuća

CoVID-19 Hub – naučni radovi i tehnološka dostignuća

meCrnogorskienEnglish available languages

CoVID-19 Hub – naučni radovi i tehnološka dostignuća

CoVID-19 Hub – naučni radovi i tehnološka dostignuća

▶️ pratite Senat.me putem Google News servisa

Institut Yunus Emre je u okviru projekta Akademske i naučne saradnje Turske (TABIP), koji se realizuje pod pokroviteljstvom Predsjedništva Republike Turske, otvorio naučnu platformu covid19.tabipacademy.com u čijem kreiranju su učestvovali svi oni koji rade na pronalaženju rješenja za virus COVID-19 a sa ciljem da se iz najpouzdanijih izvora javnosti pruže na uvid najnoviji naučni radovi i tehnološka dostignuća na ovom polju! Sajt “Covid-19 Hub” svim korisnicima pruža besplatan uvid u stotine naučnih radova i analiza u različitim kategorijama.

Institut Yunus Emre, sa ovom sveobuhvatnom platformom, daje svoj doprinos naučnoj i tehnološkoj borbi protiv korona virusa. Prikupljanjem saznanja o najnovijim dostignućima, podataka i pronalazaka iz zvaničnih izvora, omogućava brz pristup naučnicima, doktorima, proizvođačima medicinske opreme i svima onima koji su u trci sa vremenom da zaustave širenje virusa i da spasu stotine hiljada života ubrzavajući na ovaj način naučnu i tehnološku borbu protiv korona virusa. U ovom periodu, u kome ne možemo tolerisati ni najmanji gubitak vremena, Institut Yunus Emre koristi svoju širom svijeta raširenu mrežu. Polazeći prvenstveno od dobrih rezultata i dostignuća iz Turske, u službi čovječanstva predstavlja najbolje iz svih zemalja od Japana do Južne Koreje, od Njemačke do SAD-a.

U borbi protiv korona virusa koji je zahvatio i podjednako uticao na čitav svijet značajan je svaki doprinos. Radujemo se mišljenju, sugestiji i doprinusu svih koji su spremni podržati ovu borbu sa vremenom i učestvovati u razvijanju ovog web sajta.

  • navodi se u saopštenju Instituta Yunus Emre.

Izvor: Institut YE

CoVID-19 Hub – naučni radovi i tehnološka dostignuća Prezentacija naučne platforme covid19.tabipacademy.com Naučnici Doktori Tehnologija koronavirus Koronavirus Korona virus corona Turska Crna Gora     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19     C O V I D 19

meCrnogorskienEnglish available languages

Top