>>>
> Magazin > tehno/inovativno > Global Hack the Crisis

Global Hack the Crisis

meCrnogorski available languages

The global hack – Hack the Crisis Hackathon – Estonia 9-12 April. Prvi Globalni online hakaton The Gobal Hack” biće održan u periodu od 9. do 12. aprila u organizaciji Republike Estonije. Global Hack je globalna inicijativa koja objedinjuje pokret ”Hacks the crises” i preko 40 hakatona koji su u okviru ovog projekta.

the Global Hack – Hack the Crisis Hackathon – Estonia 9-12 April

Prvi Globalni online hakaton The Gobal Hack” biće održan u periodu od 9. do 12. aprila u organizaciji Republike Estonije.
Global Hack je globalna inicijativa koja objedinjuje pokret ”Hacks the crises” i preko 40 hakatona koji su u okviru ovog projekta. Osnovna inicijativa dolazi od tima koji je prvi hakaton, na kom je učestvovalo preko 1.300 ljudi, organizovao 13. i 15. marta, za samo šest sati, a tema je bila rješavanje krize koja nas je trenutno zadesila usljed pandemije korona virusa i koja pogađa cijeli svijet.
hack the crisis hakaton hackathon crna gora podgorica montenegro europe
„The Global Hack“ je online hakaton dizajniran u cilju brze razmjene i dizaniranja ideja za hitno potrebna rješenja u trenucima aktuelne krize, kao i za izgradnje post-pandemijske otpornosti.
Učesnici ovog hakatona žele da se pozabave transformacijom potrebnom za opstanak i napredak u postpandemskom svijetu, pa je cilj hakatona stvaranje rješenja  kako bi zadovoljili današnji, promijenjeni svijet.
U toku je prijava i pravo na učešće imaju timovi širom svijeta. Minimalni broj članova je četiri, a zbog efektivnosti rada ne bi trebalo da u timu bude preko dvanaest članova. Pobjednički tim osvaja nagradu u iznosu od 100 000 €.
Više informacija na linku: https://theglobalhack.com/
Link za registraciju: https://theglobalhack.devpost.com
Za sve dodatne informacija konatakt je milica.vucinic@mju.gov.me.
Takmičari, SREĆNO!!!💪🇲🇪🖥️
H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    H A K A T O N    

meCrnogorski available languages

Top