>>>
> Marketing i brendiranje > Priroda je moj dom – spot nacionalnih parkova oduševio Evropu 😍

Priroda je moj dom – spot nacionalnih parkova oduševio Evropu 😍

meCrnogorskienEnglish available languages

Priroda je moj dom – spot nacionalnih parkova oduševio Evropu

Priroda je moj dom – spot nacionalnih parkova oduševio Evropu 😍

 

U naručju planina, pod plaštom šume, ogleda se u bistrim jezerima – spokoj! Tamo je dom, slobodan i vječan. O njemu pričaju životinje.

U toplom zagrljaju, gdje vazduh miluje svježinom, osjetićeš i znati – divan je i siguran dom PRIRODA.

Direktor JP Nacionalni parkovi Crne Gore Elvir Klica,istakao je da je spot simbolicno objavljen na Dan državnosti.

„Naš novi promotivni spot „Priroda je moj dom“, osim kadrova iz svih pet nacionalnih parkova Crne Gore,prikazuje i njihove stanovnike – životinje koje prepoznatljivom melodijom pjevaju o prirodi i nacionalnim parkovima. Ponosno promovišu i slave sigurnost, slobodu i vječnost svog doma. Isto kao što i mi danas, ponosno slavimo sigurnost i vječnost naše Crne Gore“, kazao je Klica.

Autor pomenutog spota je Miki Dragićević, dobitnik brojih nagrada na festivalima turističkog filma.

„Prije svega želim da se zahvalim Nacionalnim parkovima Crne Gore koji su mi ukazali povjerenje da vodim ovaj projekat. Spot je proizvod rada velikog broja ljudi, kako stručnjaka iz Nacionalnih parkova, tako i produkcionog tima koji je imao izuzetno zahtjevan zadatak da uklopi sve te zvuke prirode u jednu priču. Vodili smo računa o tome da spot prati savremene trendove turističkih filmova, da bude kratak i jasan. Ovoga puta prepustili smo stanovnicima nacionalnih parkova da pričaju umjesto nas. Ovo je emocija iz prirode i poziv njenih stanovnika da svi posjete nacionalne parkove Crne Gore i našu zemlju“, kazao je Dragićević.

Dragićević je zahvalio Sulejmanu Beći Kujeviću na izuzetnoj postavci muzike, kao i produkcionom timu Baneta Zdravkovića i dodao da je spot već danas počeo svoj festivalski život i da je pripremljen i za promociju na inostranom tržištu.

Mišael Bader, turistički radnik i promoter spota za njemačko tržište, kazao je da mu je čast što će imati priliku da ovaj spot prezentuje na njemačkom tržištu.

„Spot je urađen po svjetskim standardima savremenog turističkog filma i na poseban način poziva turiste iz Njemačke da posjete Crnu Goru. Posebno me raduje to što je poziv upućen preko prirode i njenih stanovnika. Svi zajedno moramo raditi na promociji Crne Gore. Čestitam Nacionalnim parkovima Crne Gore na izvrsnoj ideji i proizvodu“, kazao je Bader.

 

 

priroda je moj dom npcg npcg national park parks of montenegro

meCrnogorskienEnglish available languages

Top