>>>
> Magazin > tehno/inovativno > Šangaj – CEI Konferencija: Saradnja u oblasti nauke, tehnologije i inovacija

Šangaj – CEI Konferencija: Saradnja u oblasti nauke, tehnologije i inovacija

meCrnogorski available languages

Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija na relaciji Šangaj – zemalje Centralne i Istočne Evrope (CEI)

Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija na relaciji Šangaj – zemalje Centralne i Istočne Evrope (CEI)

U cilju jačanja Partnerstva za nauku, tehnologiju i inovacije između Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope, poboljšanja izgradnje zajedničke platforme za nauku, tehnologiju i inovacije i promovisanja praktične saradnje u oblasti nauke i tehnologije, Šangajski centar za razmjenu nauka i tehnologija održaće onlajn konferenciju na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija između Šangaja i zemalja Centralne i Istočne Evrope.

Istovremeno će se održavati glavni sastanak u Šangaju i onlajn sastanak koji će okupiti predstavnike naučnih i tehnoloških institucija, univerziteta, istraživačkih instituta i preduzeća pri čemu će akcenat biti na ključnim projektima saradnje.

 

Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija na relaciji Šangaj - zemalje Centralne i Istočne Evrope (CEI) Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija na relaciji Šangaj - zemalje Centralne i Istočne Evrope (CEI) Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija na relaciji Šangaj - zemalje Centralne i Istočne Evrope (CEI) Testovi na koronavirus i kontrolni materijal - donacija EU za IJZCG

Događaj će se održati u četvrtak, 18. juna 2020. godine s početkom u 8:30 časova po lokalnom vremenu (14:30 časova po pekinškom vremenu) preko ZOOM platforme.

Zainteresovani učesnici se mogu prijaviti za učešće preko sljedećeg LINKA do 27. maja u podne po pekinškom vremenu. Nakon registracije, prijavljeni učesnicima će putem mejla biti poslate dodatne informacije u vezi sa događajem.

Agendu možete preuzeti OVDJE

Napomena: U slučaju problema sa prijavom putem navedenog linka, učesnici mogu popunjen prijavni obrazac putem mejla. Obrazac i dodatne informacije možete preuzeti OVDJE

 

Izvor: VLADA CG, Ministarstvo nauke

 

Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija na relaciji Šangaj – zemalje Centralne i Istočne Evrope (CEI) Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija na relaciji Šangaj – zemalje Centralne i Istočne Evrope (CEI) Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija na relaciji Šangaj – zemalje Centralne i Istočne Evrope (CEI)Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija na relaciji Šangaj – zemalje Centralne i Istočne Evrope (CEI) Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija na relaciji Šangaj – zemalje Centralne i Istočne Evrope (CEI) Konferencija na temu saradnje u oblasti nauke, tehnologije i inovacija na relaciji Šangaj – zemalje Centralne i Istočne Evrope (CEI)

meCrnogorski available languages

Top