>>>
> Marketing i brendiranje > SMS AFERA! Ko to uznemirava građane Nikšića?

SMS AFERA! Ko to uznemirava građane Nikšića?

meCrnogorski available languages

Saopštenje opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić:

“U aferu SMS umiješana firma ADVERTISMENT MIND Rada Miloševića, tražimo hitno da se ispita čitav slučaj”, poručili su večeras iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.

U nikšićkom odboru DPS-a tvrde da su navodni rezultati istraživanja koje su večeras dobili putem SMS poruka dobijali građani Nikšića lažni i da se ne obaziru na ovakav vid opstrukcija.

“Određena lica koja su, nažalost, zahvaljujući ranijem radnom angažmanu imala pristup bazi kontakt telefona građana Nikšića zloupotrijebili su ovu činjenicu da bi u samom finišu predizborne kampanje stvorili konfuziju kod naših glasača. Radi se o privatnoj firmi ADVERTISMENT MIND, na čijem je čelu ne tako davno bio aktuelni sekretar Ministarstva unitrašnjih poslova”, kažu u nikšićkom DPS-u.

Zahtijevaju od nadležnih državnih organa da ispitaju moguću umiješanost visokog državnog zvaničnika u ometanje izbornog procesa, prevaru građana i povezanost sa privatnim firmama.


“Evropski tim za Nikšić je na korak do još jedne ubjedljive pobjede, a pribjegavanje ovakvim metodama dokaz je da u suprotnom taboru vlada panika koju nijesu u stanju da obuzdaju”, zaključuju u OO DPS Nikšić.

Ovu aferu komentarisao je i gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković.

“Firma državnog sekretara MUP-a, inače šefa operativnog tima za praćenje izbora u Nikšiću, zloupotrebljava baze podataka građana i, osim što ih uznemirava, širi lažne vijesti. Slika i prilika GP URA i Vlade Crne Gore”, napisao je Vuković  na Twitteru.

meCrnogorski available languages

Top