Site icon SENAT.me

Šri Lanka ima novi logo za turizam 🇱🇰

Šri Lanka - turizam, šta vidjeti tamo. Marketin i brendiranje Šri Lanke. Novi turistički logo, slogan, natpis, primjena na aerodromima, ...

CrnogorskiEnglish available languages

Šri Lanka. To je ono malo ostrvo ispod Indije, koje je ranije bilo poznato kao Cejlon. Poznato je po čaju, začinima (naročito cejlonskom cimetu) i slonovima. Veoma je atraktivno turističko područje. Kada govorimo o brendiranju ove države i njenom turizmu, promjetili smo da su usvojili novi turistički logo. Pogledajte kako je izgledao prije (lijevo) i kako izgleda novi (desno).

 

Novim logom dominira slovo “O”. Kada se spoji sa slovom s, dobijemo: sO ____ Sri Lanka. Doda se još po neka riječ ili fraza i dobije se poruka tipa: Šri Lanka je tako gostoljubiva; je tako željna izazova i slično.

 

Međutim, ovakav vid marketinga nije naišao na široko odobrenje publike, dizajnera i stanovnika, barem ne u početnoj fazi. Pogledajte kako izgleda novi logo i njegova primjena, te sami prosudite da li valja. I da li ćete posjetiti ovu zemlju barem jednom u životu.

 

 

Шри Ланка. То је оно мало острво испод Индије, које је раније било познато као Цејлон. Познато је по чају, зачинима (нарочито цејлонском цимету) и слоновима. Веома је атрактивно туристичко подручје. Када говоримо о брендирању ове државе и њеном туризму, промјетили смо да су усвојили нови туристички лого. Погледајте како је изгледао прије (лијево) и како изгледа нови (десно).

Новим логом доминира слово “О”. Када се споји са словом с, добијемо: сО ____ Сри Ланка. Дода се још по нека ријеч или фраза и добије се порука типа: Шри Ланка је тако гостољубива; је тако жељна изазова и слично.

Међутим, овакав вид маркетинга није наишао на широко одобрење публике, дизајнера и становника, барем не у почетној фази. Погледајте како изгледа нови лого и његова примјена, те сами просудите да ли ваља. И да ли ћете посјетити ову земљу барем једном у животу. ŠL Šl Šl ŠL Šl Šl ŠL Šl Šl ŠL Šl Šl ŠL Šl Šl ŠL Šl Šl ŠL Šl Šl ŠL Šl Šl ŠL Šl Šl ŠL Šl Šl ŠL Šl Šl ŠL Šl Šl

CrnogorskiEnglish available languages

Exit mobile version