>>>
> Marketing i brendiranje > KRISTOFER S. PEN, SVJETSKI AUTORITET U OBLASTI DIGITALNOG MARKETINGA DOLAZI U CRNU GORU

KRISTOFER S. PEN, SVJETSKI AUTORITET U OBLASTI DIGITALNOG MARKETINGA DOLAZI U CRNU GORU

meCrnogorski available languages

KRISTOFER S. PEN, SVJETSKI AUTORITET U OBLASTI DIGITALNOG MARKETINGA DOLAZI U CRNU GORU

Organizacioni tim Spark.me , jedne od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 4. i 5. jun u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je objavio ime prvog glavnog govornika – u pitanju je Kristofer S. Pen (Christopher S. Penn), svjetski autoritet na polju digitalnog marketinga čija je posebna ekspertiza u oblastima analitike, nauke o podacima i mašinskom učenju. Publika okupljena u Tivtu, imaće jedinstvenu priliku da čuje petorstruko nagrađivanog stručnjaka iz oblasti podataka i vještačke inteligencije po ocjeni IBM-a, dok ga je Brand24 svrstao u 100 najboljih stručnjaka za digitalni marketing. Prestižna softverska kompanija Onalytica ga broji u 100 najuticajnih ljudi iz oblasti vještačke inteligencije u marketingu.

Pen je trenutno na poziciji suosnivača i direktora za analitiku podataka u kompaniji Trust Insights , a neki od njegovih proizvoda pomogli su brendovima kao što su Twitter , Citrix Systems , GoDaddy , AAA i McDonald’s . Kroz svoj rad, fokus interesovanja stavlja na Google analitiku, marketing i PR koji su vođeni podacima, moderni e- mail marketing, kao i vještašku inteligenciju i mašinsko učenje za koje smatra da mogu pomoći u donošenju odluka u oblasti digitalnog marketinga. Pen je i jedan od voditelja višestruko nagrađivanog podkasta Marketing over Coffee , pa organizatori ne sumnjaju da će ispuniti očekivanja publike kao jedan od glavnih govornika ovogodišnje konferencije. Autor je više od 20 knjiga, me đ u kojima je i pet bestselera: AI for Marketers: A Primer and Introduction , Marketing White Belt: Basics for the Digital Marketer , Marketing Red Belt: Connecting With Your Creative Mind , i Marketing Blue Belt: From Data Zero to Marketing Hero i Leading Innovation: Build a Scalable, Innovative Organization .

 

KRISTOFER S. PENKRISTOFER S PEN CHRISTOPHER S PENN SPARK ME MONTENEGRO CONFERENCE

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu – www.spark.me . Puna cijena karte iznosi 300€ , ali zainteresovani trenutno mogu kupiti svoju kartu po specijalnoj promotivnoj cijeni od 100€. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50€ , koje su namijenjene srednjo školcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (4 -5. juna ), startap takmičenju (4-5. juna), ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (4 . juna ). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati. Ovo je osmo izdanje Spark.me, a drugi put da će se konferencija održati u Porto Montenegru , srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn , agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, a generalni sponzor je kompanija m:tel . S park.me nudi priliku u česnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnih znanja . Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost u č esnika, da im omogu ć i da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate. Konferenciji Spark.me prisustvuje preko 700 učesnika iz više od 20 država širom svijeta .

Za više informacija o Spark.me 2022 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi www.spark.me , Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme , Twitter nalog www.twitter.com/sparkdotme , Instagram nalog www.instagram.com/sparkdotme/ i LinkedIn nalog https://www.linkedin.com/company/10336372/ .

 

meCrnogorski available languages

Top