>>>
> Aktuelnosti > Blog > Kako postati bloger? – korak 1…

Kako postati bloger? – korak 1…

meCrnogorski available languages

Kako postati bloger? Odlično pitanje, a još bolja prilika. U Crnoj Gori, na proljeće 2019. Korak 1 – prijaviti se na konurs.

….

Organizacioni tim klonferencije Spark.me 2019 objavio je konkurs vanične blogere Spark.me 2019 konferencije. Bitno je napomenuti da blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne (podkast) i video (vlog = “video blog”) zapise.

Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje je da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu „Zašto želim da učestvujem na Spark.me 2019 konferenciji“, da ga podijeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe, taguje zvanični nalog Spark.me konferencije, i da popuni prijavu na adresi http://spark.me/ambassadors/

Rok za prijavu je 19.april. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće objavljen 26. aprila na sajtu Spark.me konferencije. Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u jednokrevetnoj sobi u hotelu sa četiri zvjezdice „Magnolija“ u Tivtu, kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za predavače i partnere Spark.me konferencije. Obaveza zvaničnog blogera je da objavi jedan blog post (vlog ili podkast) na temu Spark.me konferencije do 17. maja, da aktivno izvještava u toku konferencije na društvenim medijima, da objavi jedan blog post nakon konferencije (do 31. maja) i da objavi jedan blog post do 7 dana nakon što počne prodaja promotivnih karata za konferenciju Spark.me 2020.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena dva ovogodišnja govornika – u pitanju su Anab Jain (TED govornica,
dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti
dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svijet budućnosti) i Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija). U narednom periodu će biti objavljena imena aostalih govornika na konferenciji.

meCrnogorski available languages

Top