>>>
> Marketing i brendiranje > Montenegro 2019 – Igre malih zemalja Evrope

Montenegro 2019 – Igre malih zemalja Evrope

meCrnogorski available languages

Montenegro 2019

Zvanični slogan Igara je „HOW BIG WE ARE!“. Sportska dostignuća Crne Gore prevazilaze njene granice, a sloganom „HOW BIG WE ARE!“ koji će pratiti Igre 2019. se namjerava pokazati da i teritorijalno male zemlje mogu biti velike u svojim vještinama, dostignućima, te snazi, ljepoti i prirodi. Crnogorski olimpijski komitet biće organizator i nosilac projekta „Igre malih zemalja Evrope 2019“. Da bi uspješno organizovao Igre, u skladu sa pravilima međunarodne olimpijske porodice, primarni zadatak COK-a je da, uvažavajući potrebe i praksu organizovanja olimpijskog multisportskog takmičenja, izgradi partnerske odnose sa relevantnim subjektima kroz formiranje Organizacionog, Izvršnog i Tehničkog odbora Igara.

montenegro 2019

Termin održavanja Igara Montenegro 2019 je u periodu od 27. maja do 1. juna 2019. godine i usklađen je sa kalendarom takmičenja Međunarodnog olimpijskog komiteta i Evropskog olimpijskog komiteta. Posebno je vođeno računa da termin održavanja Igara godine bude u funkciji produženja crnogorske turističke sezone.

montenegro 2019

Crnogorski olimpijski komitet će svoj boravak u San Marinu iskoristiti za promovisanje Crne Gore kao domaćina narednih Igara malih zemalja Evrope. Do sada su urađeni propratni vizuali, posteri, scenografije, reklamni materijali kao i uvodna strana sajta koji će se koristiti za vrijeme trajanja Igara 2019. godine. Zvanična internet adresa Igara je www.montenegro2019.me, a dio promotivnog materijala možete pogledati u nastavku teksta.

Piktogrami Igara malih zemalja Evrope Crna Gora 2019

Maskota: Smokvić

montenegro 2019 sports olympics team mascot

PRESS Montenegro 2019


meCrnogorski available languages

Top