>>>
> Magazin > Eko&urbano > Sportska sala Rožaje – počela izgradnja

Sportska sala Rožaje – počela izgradnja

meCrnogorski available languages

Sportska sala Rožaje – počela izgradnja

Sportska sala Rožaje – počela izgradnja

Rušenjem postojećeg objekta, u Rožajama je danas je počela priprema za realizaciju projekta izgradnje sportske sale Gimnazije i Srednje stručne škole, koju će Vlada Crne Gore finansirati sa 1,63 miliona eura.
Novi sportski objekat imaće površinu od blizu 1.500 metara kvadratnih, sa prizemljem i dva sprata, a sadržaće fiskulturnu salu, svlačionice, kotlarnicu, kancelarije, salu za sastanke, kuhinju, učionice i prateće tehničke prostorije. Izvođač, pljevaljsko preduzeće “Tehnogradnja”, obavezalo se da radove završi u roku od 18 mjeseci od dana uvođenja u posao.
rožaje sportska sala dvorana crna gora montenegro rozaje
Realizacijom ovog projekta u značajnoj mjeri će biti unaprijeđeni uslovi za održavanje nastave u oblasti sporta i fizičke kulture za rožajske srednjoškolce.
Uprava javnih radova trenutno na području opštine Rožaje realizuje više značajnih projekata. Među njima je i izgradnja planinskog centra na lokalitetu Štedim na Hajli, procijenjene vrijednosti 16 miliona eura. U okviru ovog projekta narednih mjeseci očekuje se asfaltiranje modernizovane pristupne saobraćajnice od Rožaja do Štedima, u dužini od oko sedam kilometara, a u fazi tehničke pripreme su izgradnja šestosjedne isklopive žičare, ugostiteljsko-servisnog objekta, ski staza i kompletne vodovodne i energetske infrastrukture.
Pored projekta “Sportska sala Rožaje” u završnoj građevinskoj fazi je i izgradnja objekata vrtića i gradske pijace, ukupne vrijednosti blizu 2,5 miliona eura.

R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E       R O Ž A J E           

meCrnogorski available languages

Top