>>>
> Magazin > Menadžment > CoVID19 > Korona Crna Gora – Zvanični sajt o situaciji u CG #coronainfocg

Korona Crna Gora – Zvanični sajt o situaciji u CG #coronainfocg

meCrnogorski available languages

Korona Crna Gora – Zvanični sajt o situaciju u CG #coronainfocg
Sve informacije o korona virusu u Crnoj Gori, oboljenju Covid 19, te aktivnostima koje preduzima Vlada Crne Gore, Nacionalno kordinaciono tijelo za zarazne bolesti i drugi državni organi od danas su dostupne na sajtu www.coronainfocg.me, koji je pripremilo Ministarstvo javne uprave u saradnji sa Vladinim Službom za odnose s javnošću i kompanijom Fleka.
koronavirus-cg-korona-crna-gora-info-ostani-doma-crna-goro-śedi-doma-śedi-dje-si montenegro coronavirus info status
Cilj je da se na jednom mjestu nađu tačne, pravovremene i korisne informacije za građane o epidemiološkoj situaciji u državi, mjerama i naredbama Vlade Crne Gore, preporuke Insituta za javno zdravlje, te druge informacije koje dolaze iz provjerenih i zvaničnih izvora.
Sajt će sadržati sve informacije važne za život građana u uslovima epidemije koje će se ažurirati na dnevnoj osnovi i predstavljaće u narednom periodu zvaničan kanal komunikacije sa građanima.
corona info cg vlada crne gore nkt za zarazne bolesti montenegro covid19 info korona cg
Na sajtu se mogu naći informacije kako zaštiti sebe i druge, kako organizovati život od kuće, a sadrži i čitav set prepuruka, tekstova i savjeta koji dolaze od eminentnih psihologa u Crnoj Gori, koji su sa zadovoljstvom prihvatili da volonterski pomognu građanima.

Sajt sadrži i elektronski sevis „Doniraj i ti“ putem kojeg naši građani, privreda, dijaspora i svi zainteresovani mogu da doniraju novac Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti na potpuno siguran način.
Zahvaljujemo kompaniji CKB banka koja je prihvatila poziv Ministarstva javne uprave da uplate na ovaj način oslobodi plaćanja provizije, te i  na ovaj način pomogne državi Crnoj Gori i njenim građanima.
U cilju pravovremene informisanosti, putem sajta www.coronainfocg.me omogućeno je i live praćenje konferencija za medije Nacionalnog koordinacionog tima i Instituta za javno zdravlje.
Ovom prilikom pozivamo stručnjake iz svih sfera društva da stručnim tekstovima i preporukama doprinesu boljoj informisanosti građani i što boljem odgovoru na izazove koje donosi epidemiološka situacija. Svi zainteresovani  priloge mogu dostaviti putem maila: rade.spasojevic@gsv.gov.me  .
Ministarstvo javne uprave zahvaljuje svim ministarstvima, državnim organima, lokalnim samoupravama, kompanijama i stručnjacima koji su pružili podršku prilikom realizacije ovog projekta.
Vjerujemo da na ovaj način pokazujemo i da u ovim trenucima i otežanim uslovima  sinergiju Vlade, državnih institucija, društveno odgovornih kompanija i pojedinaca smo spremni da odgovorimo na potrebe naših građana.

Izvor: MJU
Korona Crna Gora Info koronavirus covid-19

meCrnogorski available languages

Top